Kamis, 25 November 2010

terasan na W

nuju basa kuliah saleresna teu ngurangan rasa teh malah nambah, duka kunaon anjeuna mulai rubah, nu kapungkur hangat jol tiis, siga kuring sanes kabogohna, tapi oke lah kuring ngelehan nyobian jang maklum jeung positive thinking, menghindari konflik, aya deui kasus kajadianana kieu, harita kuring nuju persiapan bade rapat sareng nyebarkeu proposal, sanaos teu aya jadwal kuliah kapaksa kuring kedah kuliah da tanggung jawab janten wakil ketua organisasi (harita nyepeng W,Ketua BPM di fakultas) kuring dongkap enjing sapertos persetujuan dina rapat sateuacana, tapi barudakna ngaret, dari pada BETE kuring ol bari ngopi di kopma, chating jeung nu teteh-teteh nu ku kuring tos di anggap teteh(maklum kuring teu gaduh raka), teras aya rencang nga CM, kuring nulis di na PM " teh udahan dulu ya, aku mau nelepon dulu temen" harita mun teu lepat tabuh 08.30an lah, kuring nelepon, sakedap, pas ol deui si teteh na tos teu aya, nya tos sign off, da ongkoh kaleresan rencangan tos aya nu dongkap, kantun kgantosan komplit, tos siang sa teuacana rolling sebar proposal, kuring nelpon k W, da kangen, tos beres, pas sonten, etah W jol ngambek, mimiti mah sugan teh heureuy, serius teras menta putus di jelaskeun kasusna ternyata pakuat kait sareng PM jeung teh dinda, nya weh putus, tapi kuring panasaran, bilih aya salah kecap ti sms atanapi kumaha, pas di tingali kronologisna ternyata tentang PM nu enjing jeung si teteh, nelpon rencangan sareng jeung nelpon anjeuna, nya ku kuring di jelaskeun sanaos kuring bari rada keuheul, enjing na pas tos wayah sonten, anjeuna ngasms teras nuhunkeun uihan deui, dugi pas terakhir, tah ari papegatan nu terakhir mah, kieu caritana, anjeuna ol wae, tah kuring hoyong na anjeuna fokus jang di ajar, sanes ol wae, soalna kuring khawatir upami W teu lulus, saha sih nu hoyong ningal kabogoh na teu lulus?????kuring tos nuhunkeun jang tekun diajar tapi ol wae, akhirna kuring gaduh ide, bari rada keuheul kuring nyarios ka anjeuna break heula sabulan nepi ka tilu bulan mah,break didieu sanes nuhunkeun putus, tapi kuring hoyong anjeuna getol diajar, tah dina masa break ieu tetep kuring moal ngurangan rasa tuluy ngadua da kuring tos beunang hate atuh da,tapi anjeuna kalahka keukeuh menta putus, ya sudah lah....di enyakeun ku kuring. dugi ka ayeuna.

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar